kynoblog

kynoblog

Een nieuwe naam!

Waarschijnlijk een van de onverstandigste dingen die ik kan doen met het oog op SEO en PR, maar ik heb genoeg van de oude naam. Ik heb er destijds ook helemaal niet goed over nagedacht, en al helemaal niet voorzien dat er ook nog redelijk wat bezoekers op af zouden komen. Ook had ik toen ik ermee begon geen idee waartoe de site in de loop van de tijd zou uitgroeien. Jaren heb ik geroepen dat het absoluut géén blog was, maar eerlijk gezegd is het daar toch wel een heel klein beetje op gaan lijken…

In mijn ogen wekt een naam als doggiez.nl een bepaalde indruk, het lijkt wat op doggy.net of honden.nl en andere portal-achtige sites. Hoewel daar natuurlijk veel te vinden is – en waarschijnlijk een stuk makkelijker dan hier ;) – vind ik het eigenlijk niet zo leuk voor een portal te worden aangezien. Op zo’n site kan iedereen een link krijgen als je maar een retourlink plaatst, op de inhoud wordt verder niet heel hard geselecteerd. En dat is nu net iets dat ik wel doe: ik vermeld alleen sites omdat ik ze zelf de moeite waard vind, niet om met een retourlink meer bezoekers te krijgen. Ook vind ik niet dat anderen naar mijn site moeten linken, alleen omdat ik dat ook naar die van hun heb gedaan. Het verschijnsel retourlinks is daarom vanaf nu van deze site verdwenen.

En waarom nu deze naam? Geen idee eigenlijk… ook hier heb ik niet zo heel lang over nagedacht. Het is meer een kwestie van beschikbaarheid, de leuke namen waren allemaal al door iemand anders bedacht. Maar ik denk dat het de lading wel een beetje dekt.

volgende: vorige:

10 mei 2007

[Reageren op dit artikel is niet mogelijk]