kynoblog

kynoblog

Omstandigheden

Deze ‘advertentie’ circuleert via e-mail. De maker is onbekend, maar mocht je je eigen schepping hier herkennen, laat dan even weten of je er bezwaar tegen hebt dat ik het hier geplaatst heb.

Aangeboden: Superaanbieding, lezen is kopen
Prijs: Ruilen
Beschrijving: Beste mensen
Sinds enige weken heb ik een schat van een hond. Nu het volgende… mijn hond is allergies voor mijn kind. Als het begint te huilen als mijn hond speelt is dat wel wat lastig. Ook kost het me tijd als ik mijn hond uit moet laten dat het kind ook mee moet… dus de omstandigheden zijn niet juist… Dus mijn kind mag voor een zacht prijsje met bed en al weg!!! Koopje.
Ook mijn man doe ik weg. Wegens zijn drukke werkzaamheden komt mijn hond in de verdrukking. Ik heb te weinig tijd anders voor mijn lieve viervoeter.
Ik moet er wel bij zeggen, hij kan niet tegen een hondehaartje. Dus alleen nemen als je zeker weet dat je een man wil met allergie. Zo hoop ik mijn hond dus een fijn leven te kunnen geven, zonder omstandigheden. Mijn werk heb ik geheel opgezegd. Als mijn hondje alleen moet zijn gaat ie naar een hondencreche. Daar speelt ie met zijn kameraden. Dus wie helpt mij van mijn omstandigheden af. Graag snel, anders gaan ze naar een opvanghuis.

Foto’s: Geen foto beschikbaar
Datum: 27-12-2004, 21:29
Gezien: 396 keer bekeken.

Adverteerder
Naam: Bianca (E-mail de adverteerder) (Alle advertenties)
Telefoonnummer: – Woonplaats: leeuwarden
Regio: Friesland

volgende: vorige:

9 januari 2005

Reageer

naam
http://
bericht

Je emailadres blijft verborgen.

Gebruik Textile voor opmaak:
*vet* wordt vet
_nadruk_ wordt nadruk
"dit is een link":http://www.domein.tld