kynoblog

kynoblog

Hondenscholen met clickertraining

Op deze pagina vind je een overzicht van hondenscholen, clubs en verenigingen waar – ook – clickertraining wordt gegeven, gerangschikt per provincie. Heb of ken je een hondenschool waar ook geclickerd wordt en die hier ontbreekt, laat dat dan even weten. Bij de samenstelling van het overzicht ben ik eenvoudigweg uitgegaan van de vraag of er al dan niet clickertraining wordt gegeven. Er staan ongetwijfeld ook scholen bij waar daarnaast nog volgens traditionele methodes wordt gewerkt, dus wil je er zeker van zijn dat een school enkel en alleen positief traint, vraag het ze dan gewoon, of ga er eens kijken. En natuurlijk houdt vermelding geen waardeoordeel in.

Nederland (115)

Drenthe

Flevoland

Friesland

Gelderland

Groningen

Limburg

Noord-Brabant

Noord-Holland

Overijssel

Utrecht

Zeeland

Zuid-Holland

België (Vlaanderen) (9)

Algemeen

Je bent hier: Home > Clickerscholen

De pagina heet nog steeds Clickerscholen, maar intussen vind je hier, naast de bekende lijst van hondenscholen met clickertraining, ook het overzicht van diverse opleidingen op hondengebied die je kunt volgen, en weer daaronder staat het kleine lijstje met overige links.

Als je meer wilt...

Voor degenen die een carrière in de hondenwereld ambiëren staan hier de verschillende opleidingen en cursussen die je daartoe in Nederland en België kunt volgen.
Het zal niet compleet zijn, voor aanvullingen sta ik open.

Aeres Training Centre Barneveld opleiding tot gedragstherapeut, en veel cursussen op het gebied van verzorging en gezondheid.

Agility Campus: instructeurscursussen behendigheid.

Cynophilia: kynologisch instructeur, instructeur flyball en instructeur agility.

De Bolster Consulting opleidingen tot instructeur en gedragsbegeleider/-therapeut (België).

DogVision: opleidingen tot kynologisch instructeur, gedragstherapie, gedragsbeoordeling; en verschillende cursussen.

Martin Gaus Academie instructeurscursussen en -workshops, opleiding tot kynologisch gedragstherapeut, opleiding tot erkend hondenuitlaatservice, en meer.

O&O: instructeursopleidingen theorie en praktijk, en verschillende workshops.

En nog wat links...

Deze links zijn voornamelijk van sites die ik zo gauw niet in een artikel kwijt kan, en die ik toch wel wil vermelden.
Aan retourlinks doe ik niet. Sites die ik hier vermeld mogen helemaal zelf weten of ze al dan niet een link naar kynoblog plaatsen.

Clickertraining

Overig